17/5/10

[UIB] retorna el primer microones del Ramon Llull



Aquest microones va fer història en el seu moment. Pocs dels qui estudiam aquí ho devem saber o recordar, però aquest va ser el primer microones que va fer servei als estudiants de l'edifici Ramon Llull. Això no tendria res d'especial si no fos perquè no fou la Universitat qui el posà a la nostra disposició, sinó els propis estudiants amb una recollida econòmica coordinada per l'antiga Coordinadora d'Estudiants dels Països Catalans (l'actual SEPC).

Curiosament, gairebé de forma immediata a la seva aparició, la UIB es va posar les piles i instal·là dos microones a l'edifici... per ventura aquesta petita màquina en té més culpa de la que pensam.

El curs passat, fou usat durant l'ocupació dels estudiants en protesta contra Bolonya i posteriorment quedà emmagatzemat i oblidat fins ara, que torna a sortir al pasadís a denunciar que els estudiants a vegades passam un quart d'hora -o més- fent coa per escalfar les nostres viandes; així va i la UIB no mou ni un dit.... Idò mentrestant que aquest microones ens faci més lleugera aquesta espera.