16/6/10

La UIB tendrà armariets

Desprès de reunir-nos amb la vicerectora d'infraestructures hores desprès de realitzar una roda de premsa en la qual, entre d'altres temes, s'ha tocat la qüestió dels armariets des del SEPC volem manifestar:


Desprès de dos anys de pressió des del SEPC, i d'anys de protestes individuals de molts alumnes, la implantació d'armariets als diferents edificis de la universitat és, a la fi, més aprop que mai.

Avui el SEPC ens hem reunit amb la vicerectora d'infraestructures de la UIB, la qual ens ha mostrat un estudi de màxims sobre la implantació d'armariets que ja s'havia compromès a comanar. Amb aquest estudi es fa la primera gran passa: de cara a l'octubre s'espera tenir un segon estudi aprofundint sobre el primer i la intenció és incloure la seva aplicació a les partides pressupostàries del 2011, per mor de l'elevat cost previst.

Des del SEPC celebram aquesta passa endavant i esperam que el procés no es returi d'ara endavant i i que finalment puguem gaudir d'un servei d'armariets desprès de tants anys d'espera.


SEPC – Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans / 16-06-10