9/6/12

Acció de Maulets i SEPC pel català


Militants de l'assemblea de Palma de Maulets, i dels diferents nuclis del SEPC a Palma i Marratxí hem realitzat aquesta acció que tenia com a objectiu omplir els principals carrers de la nostra ciutat amb diferent simbologia de la campanya a favor de la nostra llengua. Concretament parlam de prop de mig miler de petits llaços, cartells amb aquest mateix logotip, cartells en defensa de l'ensenyament en català i cartells de l'esmentada campanya impulsada per Endavant.

La distribució de tot aquest material ha arribat a diferents barris de Palma: el casc antic i els seus principals carrers, Camp Redó, les zones de Blanquerna i el Parc de les Estacions, etc. Així com a importants carrers com les Avingudes i el carrer d'Aragó.

Així, malgrat la repressió que cau sobre el moviment en defensa del català: detinguts a Bunyola, multes per la concentració als Premis Ramón Llull, multes a Pollença, etc, el jovent demostram que amb aquest nou impuls de la campanya la lluita continuarà. Les seves detencions i amenaces no evitaran la constant acció i mobilització pel futur de la nostra llengua.

A Mallorca, en català!