18/5/13

Agressió feixista contra el SEPC

Des del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans volem denunciar l'agressió que ha patit un dels nostres militants al seu domicili. El jove tornava de classe quan es trobà el seu portal totalment cobert de pintura i de diversa simbologia fexisita: esvàstiques, creus cèltiques, símbols de falange, etc. El motiu de l'agressió sembla ser l'estelada visible al balcó de la finca en qüestió.
Davant això el SEPC volem manifestar el següent:
-La nostra evident solidaritat amb el nostre company, que no deixarà que aquest atac afecti el seu compromís revolucionari ni la seva intenció de continuar participant del moviment estudiantil.
-La reafirmació que feim com a organització de la necessitat de plantar cara a aquestes agressions, que compten amb la cobertura de la policia. La impunitat dels grups i individus feixistes, sovint sorpresos per cossos de seguretat que els deixen marxar, és bona mostra de l'ús que l'estat fa de l'extrema dreta com a eina per la feina bruta.
-El perill que suposa, en temps de crisi, l'extensió del discurs feixista i xenòfob. Exemples d'aquesta renovada activitat són els habituals atacs contra el Casal Popular Voltor Negre, les pintades xenòfobes a Plaça del Tub, la manifestació racista d'avui a Can Pastilla, la tolerància amb grups ultradretans que actuen a l'òrbita del RCD Mallorca, etc. Aquest nou atac, realitzat a plena llum del dia, és una mostra més d'aquesta situació.
És, doncs, més necessari que mai combatre el feixisme, als carrers i a les aules: no passaran!