26/3/14

CONCERT per la solidaritat antifeixista

El proper 11 d'abril farà 21 anys de l'assassinat del militant de Maulets Guillem Agulló per part d'un grup neonazi. Amb una pena de presó de només 4 anys pel responsable, el crim resta avui encara impune fins al punt que l'assassí de Guillem ha estat regidor del municipi de Xiva i, a més, segueix assetjant a la família. Pel seu record, i pel de milers de víctimes del feixisme que, recordem, encara a Mallorca queden impunes sobretot durant la Guerra Civil, el SEPC de Mallorca organitzam per aquest mateix dia 11 d'abril un concert de solidaritat amb totes elles.

Per altra banda, els darrers anys els moviments populars de l'illa de Mallorca hem estat al punt de mira de l'Estat, del Govern Balear i dels lobbies de poder pel que fa a la repressió i la persecució polítiques. Des de les Encausades de la conselleria i les campanyes de difamació del Mundo, ABC i La Razón, a les detencions de les nostres companyes, una d'elles militant del SEPC, per la denúncia del Bisbat. A més a més, actives segueixen encara les multes imposades a militants del propi SEPC pel simple fet de manifestar-se durant la vaga de docents. 

Els doblers recaptats en aquest concert, per tant, aniran a la caixa antirepressiva per poder fer front a les multes i a la repressió soferta aquests darrers mesos.

El concert serà el proper divendres dia 11 d'abril a partir de les 19h a Sa Factoria de So de Santa Maria. Tocaran els grups Fonoi, Valtònyc, Punt i apart, Genius-G, Xarxa, Leitmotiv, Rap rural, 187 i el punxa discs Manex. Hi haurà sopar a preus populars i comptarem també amb batucada i malabars.