1/10/10

Suport al jove detingut a la UIB

Des del SEPC volem manifestar el nostre suport cap al jove detingut la matinada del 29 de setembre per les accions realitzades en el marc de la Vaga General.

A continuació, reproduïm el comunicat de l'assemblea de Maulets:

Un jove ha estat detingut durant la matinada d'avui dia 29 de Setembre a la Universitat de les Illes Balears per agents de la policia local sota la acusació de danys al patrimoni.
Els fets han tengut lloc en el marc d'una acció en suport a la Vaga General convocada per aquest mateix dia, que ha trobat la violenta resposta de la seguretat del campus que posteriorment ha avisat a la Policia Local, que ha realitzat la detenció.
El jove ha estat posat en llibertat cap a les 5 de la matinada amb càrrecs de faltes per deslluïment d'edificis públics, acusat de la realització d'una pintada a favor de la Vaga General i dels drets nacionals i socials dels i les treballadores.
L'assemblea de Maulets de Palma volem donar suport públic cap a aquest jove i aprofitar per donar suport a totes les accions realitzades en el marc d'aquesta Vaga General, en especial als piquets i a totes les persones que han patit la repressió policial, que, com recull al seu darrer informe Alerta Solidària, ha deixat ja nombrosos detinguts i incidents al llarg dels Països Catalans.

Per la defensa dels nostres drets nacionals i socials. 29 de Setembre: Vaga General!