27/11/12

Comunicat del SEPC en suport a la jornada 'Tancat per retallades, obert per educació' promoguda per la Plataforma Crida


Des del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans volem anunciar el nostre total suport a la massiva tancada que 118 centres – confirmats fins al moment – realitzaran a Mallorca demà dia 28 de novembre, coordinats per la Plataforma Crida – Per una Educació Pública i de Qualitat.

Després de l'èxit de la passada vaga general, jornades de lluita com aquesta són més necessàries que mai, per tal de mantenir la pressió sobre el govern retallador del PP i els seus còmplices. La Plataforma Crida constitueix tot un exemple d'unió dels diferents sectors de la comunitat educativa, i en aquest sentit els nuclis del nostre sindicat participen activament d'aquesta iniciativa. D'aquesta manera al voltant d'una desena de nuclis del SEPC de diferents instituts de Mallorca s'han implicat en la participació i promoció de les tancades als seus instituts.

Novament, és hora de tornar a enviar un missatge clar als senyors Bauzá, Bosch, Wert, a tot el govern, i a tots els sectors de l'oligarquia que es freguen les mans amb cada anunci de noves retallades per l'educació pública. Una vegada més, plantarem cara a qui ens vol "espanyolitzar" i condemnar-nos a una educació per als privilegiats.

Animam doncs a totes les estudiants de Mallorca a sumar-se a la jornada de tancades organitzada per la Plataforma Crida, i a enfortir el moviment contra les retallades en educació.


Mallorca, Països Catalans, 27 de novembre de 2012