4/10/13

Crònica: cartozè dia de vaga indefinida

 Passats 14 dies de vaga, estudiants han continuat amb una important activitat de mobilització i d'agitació per Palma, amb les notícies de negociació com a rerefons.

A primera hora del matí s'ha concentrat davant Delegació de Govern una delegació del col·lectiu de pares afectats per la repressió als piquets, que treballa amb Alerta Solidària la resposta a les agressions del passat dimarts 17 de setembre. Allà s'han enregistrat més d'una trentena de queixes formals per el tracte vexatori per part de la policia nacional a menors d'edat.

A partir del punt de trobada estudiantil, al parc de Ses Estacions, militants del SEPC han organitzat la distribució de pancartes per diferents punts de Palma. Entre aquests llocs es trobaren els IES Borja Moll, Madina Mayurqa, Joan Maria Thomàs, Politècnic, Ramon Llull, el Col·legi Pius XII, així com punts visibles de la ciutat com el Pont del Tren o la Plaça del Tub.

No tot quedà a Palma. A Inca s'organitzà un piquet d'estudiants que comptà amb la participació d'una vintena de joves que informaren sobre la vaga als instituts del municipi. A la UIB una concentració convocada per la PUDUP-Illes aplegà a més de 200 persones de la comunitat universitària.


Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans


Mallorca, 4 d'octubre de 2013