3/10/13

Crònica: onzè dia de vaga indefinida

Dilluns 30 de setembre va començar amb la ressaca de la manifestació multitudinària convocada per l'Assemblea de Docents del dia anterior, on es congregaren mes de 100.000 assistents, que amb el crit unitari de “No al TIL” ompliren els carrers de Palma.

Així, l’onzè dia de vaga es va convocar el piquet informatiu davant l’IES Ses Estacions per tal de seguir mantenint el nivell de lluita mantingut fins el moment i no deixar que l'eufòria del dia anterior rebaixàs l'intensitat de la protesta.

El piquet estava format per uns 35 joves que començaren la seva ruta a l'IES Ramon Llull. Posteriorment, creuaren la Plaça del Tub per dirigir-se a l’IES Joan Alcover.

La següent aturada fou per la zona de la Plaça de Toros, on el piquet visità el Col·legi Pius XII. Després es dirigí a l’IES Joan Maria Thomàs, on penjaren pancartes i repartiren octavetes.

Finalment, el piquet anà cap al barri de S'Escorxador, on visitaren l’IES Madina Mayurqa i l’IES Josep Maria Llompart.


A les 11h hi havia convocada una concentració davant la Consellaria d'Educació que fou prohibida al darrer moment per Delegació de Govern a causa de la força demostrada el dia anterior per la ciutadania de les Balears.


Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans
Mallorca, 30 de setembre de 2013