15/3/11

Judici a un militant del SEPC


Aquest matí ha tingut lloc el judici contra un militant del SEPC que va participar en un piquet d’estudiants durant la Vaga General del 29 de setembre. A la vista han comparegut els dos agents de seguretat que van detenir l’independentista a més d’un agent de la policia local que se’l va endur a comissaria.

"Sóc independentista i revolucionari, era dia de Vaga General i jo era on havia d’estar"

El judici s’ha celebrat amb una concentració de suport a les portes dels jutjats, convocada pel SEPC i Alerta Solidària. És la tercera en el que portem d’any, després de les dues realitzades per les declaracions d’en David i en Guillem, militants d’Endavant i represaliats per la manifestació de la Diada.

L’Àlvar ha refusat els interrogatoris de les parts acusadores i del mateix jutge i s’ha limitat a afirmar que com a independentista i revolucionari, el dia de la Vaga era on havia de ser. A més, ha explicat que el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans treballa per assolir la independència i el socialisme a l’Illa i a la resta de la nació. El jutge, un cop escoltada aquesta darrera intervenció, ha clos la vista per dictar sentència en els propers dies.

La fiscalia ha sol·licitat una condemna de 6 dies de localització permanent així com 475 € en concepte de danys per compensar la Universitat de les Illes Balears per la neteja de pintades i per la reposició dels panys que en aquella jornada de lluita van aparèixer farcits de silicona.


Extret de: http://www.alertasolidaria.org/