9/3/11

TREU LA TARGETA VERMELLA!




Vota vermell el 23 de març per una vertadera democràcia a la universitat

Amb el lema "Per una vertadera democràcia a la universitat, treu la targeta vermella!", diversos militants del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans han presentat el material de la campanya, que consisteix en diversos cartells cridant al vot nul i explicant els motius pels quals el sindicat s'oposa a l'actual sistema d'eleccions a rector, així com les paperetes vermelles, que estaran presents a totes les taules electorals per que els estudiants expressin el seu descontent amb l'actual sistema.


També han anunciat la futura edició d'un díptic informatiu que es repartirà al campus i la publicació d'un spot publicitari a la xarxa. Marc Carriquí i Alcover, portaveu del SEPC, destacà: "L'actual sistema és injust, amb el sufragi ponderat els estudiants només representam el 25%. A més amb el nou pla estatal, l'Estratègia Universitària 2015, volen eliminar a mig-llarg termini les eleccions al rectorat".




Perquè treure la targeta vermella a les properes eleccions a rector?


-Per evidenciar el desacord de la comunitat universitària amb l'actual sistema de ponderació de vot, on el vot estudiantil a hores d'ara només representa un 25%.

-Per mostrar el rebuig a la reelecció de Montserrat Casas, que ha aplicat el Pla de Bolonya, ha deixat entrar la policia al Campus i és còmplice de les actuals polítiques neoliberals i de la repressió.

-Perque trobam excessius els 2000 euros que reben els candidats per fer campanya.

-Per lluitar contra la verticalització del sistema de governament que imposarà la EU2015 i contra que aquestes siguin les darreres eleccions.