9/3/12

Comunicat davant l'atac feixista contra l'escola Mata de Jonc


Davant l'agressió feixista, en forma de pintades, que ha rebut l'escola Mata de Jonc, el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans volem manifestar el següent:
  • El nostre frontal i contundent rebuig a aquest nou atac del feixisme espanyolista. A més, volem transmetre el nostre total suport i solidaritat als professors i estudiants del centre.
  • Fets com aquest són producte de l'actual situació: mentre l'Esquerra Independentista pateix la repressió de l'estat, grupuscles feixistes espanyols ataquen amb impunitat: al Casal Popular Voltor Negre, a l'Ateneu Popular de Palma, i aquesta vegada a l'escola Mata de Jonc. Tot plegat davant la complicitat d'un PP més ultradretà que mai liderat per J. R. Bauzá.
  • La nostra lluita contra el feixisme i per l'alliberament nacional i social dels Països Catalans no farà altra cosa que reafirmar-se davant fets com aquest. Animam als i les estudiants a unir forces, a demostrar que no tenim por, i que continuarem lluitant amb la mateixa força i la mateixa alegria. Cridam a fer una passa endavant i organitzar la resposta popular a l'espanyolisme i al feixisme.

Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, Mallorca, 8 de març de 2012.