14/9/14

15S: Vaga educativa [seguiment del piquet d'estudiants]

[6.00h] Un grup d'estudiants ha penjat pancartes a l'IES Josep Maria Llompart, Col·legi Pius XII, Plaça del Tub, Pont del Tren, IES Madina Mayurqa, IES Arxiduc i l'estació intermodal.

[7:30h] El piquet es concentra davant el Conservatori de Palma. Són prop d'una cinquantena d'estudiants.[8:00h] Les estudiants accedeixen a l'IES Madina Mayurqa.

[8:20h] Han continuat el piquet a l'IES Josep Maria Llompart i, una vegada dins, el centre ha avisat a la policia i el piquet ha abandonat l'institut.[8:30h] Accedeixen a l'IES Joan Maria Thomàs.
[8:40] El piquet entra al Col·legi Pius XII. Sembla que la vaga ha estat molt secundada per part del professorat en aquest centre.
[8:55h] El grup passa per davant el Col·legi Santa Mònica i fa un piquet informatiu a les portes del centre.[9:07h] Arriben a l'IES Ses Estacions i hi accedeixen.
[9:15h] El piquet intenta entrar a l'IES Arxiduc i el centre els ho impedeix. Es fa piquet informatiu a l'entrada.[9:25h] El grup d'estudiants passa, fent càntics, per la Plaça de la Porta Pintada.[9:36h] Dirigint-se a l'IES Politècnic, prop del Passeig Mallorca, el piquet és seguit per dues furgones de la policia espanyola.
[9:46h] El piquet entra finalment a l'IES Politècnic.[10:01h] El grup d'estudiants s'està dirigint cap a l'IES Joan Alcover,  a la Plaça del Tub, on es troba una furgona estacionada.[10:08h] El piquet ha entrat finalment a l'IES Ramon Llull.


[10.30h] El piquet informatiu entra a  l'IES Joan Alcover.

A les 11h el piquet del SEPC partirà de la columna convocada a la Plaça del Tub. Més tard, ens trobarem a les 12h al Consolat de la Mar.