24/9/14

COMUNICAT SOBRE LA SUSPENSIÓ DEL TIL

Des del SEPC Mallorca celebram la suspensió cautelar del Tribunal Suprem de Justícia de les Illes Balears de l'Orde per la qual es desenvolupa el Tractament Integrat de Llengües (TIL), que deixa, des d'avui, aquesta normativa fora de les nostres aules.

Aquesta tarda unes dues-centes persones s'han concentrat davant el Consolat del Mar en resposta a la convocatòria d'una roda de premsa en nom del Govern de les Illes Balears, on la portaveu, Núria Riera, ha afirmat que aquest pretén continuar endavant amb els recursos a la rotunda decisió del TSJIB. El govern de Bauzá no retrocedirà, però nosaltres tampoc!

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans vam ser conscients des del primer instant de la imposició del TIL als centres educatius que aquest no era més que una estratègia d'un govern espanyolista i retrògrad que pretenia marginar la llengua catalana de l'ensenyament a les Illes.

Avui celebram que se'ls hagin aturat els peus, però continuarem a l'aguait i, sobretot, lluitant pels nostres drets com a estudiants i per una educació PÚBLICA, POPULAR, DE QUALITAT, ANTIPATRIARCAL, i EN CATALÀ!

CONTRA LA SEVA IMPOSICIÓ, DEFENSEM LA NOSTRA EDUCACIÓ!