25/9/13

Crònica: setè dia de vaga indefinida

Avui dematí una cinquantena de joves ha seguit realitzant piquets des de primera hora. El primer institut al qual s'han dirigit els piquets ha estat l'IES Madina Mayurqa, on s'ha penjat una pancarta a l'entrada del recinte en el moment d'apertura de l'institut. 

Seguidament, el piquet s'ha dirigit cap a l'IES Josep Maria Llompart a on han accedit al centre. El piquet ha seguit cap a l'IES Joan Maria Thomàs, on ha entrat a l'interior. La direcció de l'institut ha telefonat a les Forces de Seguretat de l'Estat sense intentar dur a terme una mediació amb els vaguistes.

Per acabar la jornada de lluita, el piquet ha entrat a l’IES Arxiduc a on s’han repartit octavetes de la vaga entre els estudiants i els docents. Finalment, els estudiants han anat a la concentració davant del Parlament a on s’han concentrat unes 5.000 persones durant el debat sobre el decret del TIL que ha transcorregut fins a la votació d’aquest. Durant la concentració, també s'han penjat una sèrie de pancartes als voltants del Parlament en suport a la vaga.